i-Modulas biedt een aantal mogelijkheden om informatie uit de Verhuurmodule te integreren met uw eigen website. Deze mogelijkheid maakt standaard deel uit van deze module; u hoeft hiervoor dus niets extra's te betalen. De integratie van elke functie is simpel en snel te realiseren.

Hieronder treft u een kort overzicht aan van de mogelijkheden die de Verhuurmodule biedt voor website-integratie. Ter illustratie van de voorbeelden hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de website van Indumat Verhuur, een van onze oudste gebruikers.

Tonen verhuurassortiment per artikelgroep

Tonen verhuurassortiment

Per artikelgroep kunt u uw assortiment verhuurartikelen op uw website tonen, compleet met eventuele afbeelding, prijzen en verwijzing naar eventuele verdere documentatie in de vorm van een pdf-document. Deze informatie wordt dynamisch getoond, dit wil zeggen dat zodra u aan i-Modulas een nieuw verhuurartikel toevoegd of de verhuurprijs aanpast, deze wijziging onmiddellijk zichtbaar wordt op uw website. Ook kan bij elk artikel een <reserveer>-knop getoond worden die het mogelijk maakt om via een formulier het artikel te reserveren.

Reserveren verhuurartikelen

Een voorbeeld van een dynamisch bestelformulier

Als u uw verhuurassortiment in uw website integreert, dan heeft u daarbij de mogelijkheid om reserveren via uw site toe te staan. Wij bieden uw websitebouwer de handvaten om naar uw eigen wensen en vormgeving vervolgens een dynamisch reserveringsformulier te maken. Bij elk artikel dat gereserveerd wordt kan uw afnemer het aantal en de periode aangeven. Uiteindelijk wordt dat reserveringsformulier doorgestuurd naar uw planningsafdeling die dan de aanvraag in behandeling kan nemen en vervolgens de reservering definitief kan vastleggen en dit kan bevestigen aan de klant.

Overzicht verhuurcontracten klant

Overzicht lopende verhuurcontracten klant

Trouwe klanten die veel huren verliezen vaak het overzicht welke contracten er nog lopen. Men neemt dan b.v. telefonisch contact op met de contactpersoon om zaken af te stemmen, maar hij/zij kan natuurlijk in gesprek zijn, ziek, op cursus of even niet op zijn plek. Bovendien, wat kost elk klantcontact op deze wijze wel niet?
Goedkoper en klantvriendelijker is om de klant een mogelijkheid te bieden om zelf een overzicht van zijn nog lopende contracten op te vragen. Misbruik wordt beschermd doordat de klant alleen toegang tot de informatie krijgt met zijn debiteurennummer en daarbij als toegangscode een contractnummer moet gebruiken.

Opvragen informatie verhuurcontract

Overzicht details verhuurcontract

Grote verhuurcontracten lopen vaak gedurende een lange tijd, waarbij gedurende die periode artikelen geretourneerd worden en soms artikelen worden omgeruild of bijgehuurd. De klant weet dan soms niet meer wat de status van een bepaald contract op dit moment is.
Met onze website-integratie kunt u uw klant de mogelijkheid geven om op elk moment van de dag zelf de status van zijn verhuurcontract te bekijken. De getoonde informatie geeft altijd een getrouw beeld van de administratieve situatie op dat moment.

Zoeken verhuurartikel

De zoekfunctie wordt transparant met uw website geÔntegreerd

Verhuurbedrijven bieden soms duizenden verschillende artikelen aan. Bezoekers van de website zien dan vaak door de bomen het bos niet meer. Als een bezoeker niet snel gevonden heeft wat hij zoek, gaat hij misschien naar de website van de concurrent.
i-Modulas biedt een zoekfunctie aan die makkelijk geïntegreerd kan worden met uw website. Na het ingeven van (een deel van) een artikelnaam wordt in enkele seconden een lijst getoond van alle artikelen in uw assortiment die aan de zoekvraag voldoen. Zo weet uw bezoeker snel of u het gevraagde aanbiedt!