Administratiekantoor

i-Modulas zorgt voor een duidelijke en betrouwbare financi le verslaglegging

Deze gebruiker is een snel groeiend administratiekantoor, gespecialiseerd in het verlenen van financiële diensten aan het midden- en kleinbedrijf. Men levert een uitgebreid dienstenpakket, variërend van het boeken van mutaties tot het produceren van het uiteindelijke jaarverslag.
i-Modulas wordt gebruikt als administratiepakket omdat het alles biedt wat nodig is om te komen tot een duidelijke en betrouwbare financiële verslaglegging. De relaties van dit kantoor kunnen zelf hun dagelijkse mutaties invoeren, terwijl het administratiekantoor via internet over hun schouders meekijkt en de wat complexere werkzaamheden uitvoert, zoals b.v. de belastingaangifte en het opmaken van de jaarstukken. Het administratiekantoor kan zich concentreren op de meest interessante werkzaamheden en kan vanuit het kantoor meer en betere ondersteuning bieden. De relatie bespaart op de kosten van het administratiekantoor en krijgt nu bij problemen sneller de juiste oplossing aangereikt. Tot slot profiteren beiden van de lage gebruikskosten van i-Modulas!

Bouw- en onderhoudsbedrijf

Deze gebruiker is gespecialiseerd in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Haar opdrachtgevers zijn vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen en particulieren. Er werken ongeveer 20 mensen.
Dit bedrijf maakt naast de basismodule van i-Modulas, ook gebruik van de projectenadministratie in combinatie met de urenverantwoording, om op deze manier inzicht te krijgen in de lopende en in de afgewikkelde projecten. i-Modulas is voor hen belangrijk om op deze manier vanaf iedere werkplek in het land informatie beschikbaar te hebben. Omdat de organisatie te klein is voor een vaste ICT-medewerker, is het ook belangrijk om geen zorgen te hebben over software-updates.
Ondanks het grote aantal projecten (ong. 5.000 per jaar!) hebben ze over ieder project up-to-date informatie over welke kosten er gemaakt zijn, welke afspraken er lopen, etc. Voor dit bedrijf van levensbelang!

Verhuurbedrijf Bouwmaterieel

i-Modulas beschikt over een Balie-module waarmee u in de winkel o.a. afleverbonnen, retourbonnen en facturen af kunt drukken.

Deze gebruiker maakt met circa 20 medewerkers verdeeld over 4 filialen grootschalig gebruik van i-Modulas. U moet bij bouwmaterieel denken aan o.a. klim- en steigermaterieel, betonbekistings- en bewerkingsmachines, hoogwerkers, bouwliften, gereedschappen e.d. Dit materieel moet aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Onderdeel hiervan is het periodiek keuren door een keurmeester en het bijhouden van een logboek van elk apparaat.
Het registeren van de kenmerken van elk verhuurapparaat en van de bijbehorende keuringsgegevens is volledig geintregeerd in i-Modulas. Zo kunt u b.v. ook snel in een overzicht zien wanneer een apparaat herkeurd moet worden en of het momenteel verhuurd is. Natuurlijk registeert i-Modulas voor deze organisatie ook vlekkeloos de magazijnvoorraad in de diverse filialen en worden er maandelijks vele duizenden foutloze facturen voor de verhuurcontracten geproduceerd. Medewerkers kunnen dankzij i-Modulas ook onderweg of gewoon van huis uit informatie opvragen of werkzaamheden uitvoeren.